SÜREKLİ İŞÇİ - BOYACI Sonuçları için Tıklayın.
SÜREKLİ İŞÇİ - GÜVENLİK GÖREVLİSİ Sonuçları için Tıklayın.
SÜREKLİ İŞÇİ - SIHHI TESİSATÇI  Sonuçları için Tıklayın.
SÜREKLİ İŞÇİ -  TEMİZLİK ELEMANI (ESKİ HÜKÜMLÜ) Sonuçları için Tıklayın.

ATAMAYA HAK KAZANAN ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER
1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
2. 2 adet vesikalık Fotoğraf
3. Adli Sicil Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
4. Onaylı Diploma veya mezuniyet belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
5. SGK'dan emeklilik, yaşlılık aylığı almadığını gösterir belge (Karekodlu veya barkodlu Edevlet çıktısı kabul edilecektir.)
6. Erkek adaylar için Askerlik belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
7.Atamaya hak kazanılan mesleği yapmaya herhangi bir engeli bulunmadığına dair hastaneden alınmış Sağlık Raporu
8. Güvenlik Görevlisi olarak başvuru yapan adaylardan temel eğitim belgesi ve özel güvenlik kimlik kartı.(5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair Kanunun 14'üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimin başarıyla tamamlamış olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.) (Özel güvenlik kimlik kartının belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak.)
9. Güvenlik Görevlisi olarak başvuru yapan adaylardan en az B sınıfı ehliyet belgesi
10. Sertifika veya mesleki yeterlilik belgesi (Sadece sertifika ve mesleki yeterlilik şartı yer alan pozisyonlar için)
11. Eski hükümlü kadrosuna başvuran adaylar için eski hükümlü belgesi.

NOT: Yerleşen Adayların Üniversitemiz Osmanbey Kampüsü Rektörlük Binası Personel Dairesi Başkanlığına istenilen evraklarla birlikte şahsen13.05.2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar bizzat başvurmaları gerekmektedir.Bu Duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca bir tebliğat yapılmayacaktır,
NOT : YEDEK olarak belirlenmiş adayların Üniversitemiz Osmanbey Kampüsü Rektörlük Binası Personel Dairesi Başkanlığına istenilen evraklarla birlikte şahsen 29.05.2020 Cuma günü mesai bitimine kadar bizzat başvurmaları gerekmektedir.Bu Duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca bir tebliğat yapılmayacaktır,